Missie en overtuiging: niet groeien kan niet!

 

Niemand ontkomt er aan:

iedereen groeit vanaf het moment van zijn geboorte. Elk mens doet dat op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau. Zo leert iedereen zijn eigen les en wordt iedereen steeds wijzer.

 

Ontwikkelen is leuk!

Door ontwikkeling leer je steeds meer over jezelf, over anderen, over de dingen die je doet en waarom je ze doet. Je leert steeds meer over het leven, je leert steeds meer te leven. Het stopt nooit, het gaat maar door...

 

Ontwikkelen is voor iedereen

In ons leven blijft niets hetzelfde. Alles verandert, de laatste jaren zelfs sneller dan ooit. Dat vraagt om voortdurende aanpassingen, veranderingen en continue ontwikkeling. Gelukkig heeft ieder mens het vermogen om zich te ontwikkelen. Soms is invloed van buitenaf nodig om verder te komen. Begeleiding kan het groeiproces op gang brengen, richting geven en versnellen.

 

Samen weet je meer, samen kun je meer

Ontwikkelen is een persoonlijk, maar geen individueel proces. Door ontwikkelingsvraagstukken met elkaar te delen ontstaat een snelle vermenigvuldiging van kennis en ervaring. Het resultaat is veel groter dan de inbreng van de individuele groepsleden.

 

Ik wil mensen en projecten op een persoonlijke en leuke manier begeleiden, stimuleren en ondersteunen in het proces van verandering en ontwikkeling. Ontwikkelen gaat vanzelf als het ontspannen, leuk en gezellig is. Daarom staan betrokkenheid, een warme sfeer, speelsheid en een informele aanpak bij mij centraal.